Blog

Hoe werkt dat eigenlijk: winkelen op afspraak bij Steegenga Mode?
Door Steegenga Mode - 19 maart 2021 -
Wat fijn dat wij onze klanten weer mogen verwelkomen in onze fysieke winkel! De lente is in aantocht en onze dames- en herenafdelingen hangen alweer vol met de nieuwe voorjaarsmode. Maar we hebben nog steeds te maken met beperkende coronamaatregelen, waardoor wij onze klanten alleen mogen ontvangen op afspraak. Is dat lastig of minder leuk? Wel nee! Wij leggen het voor je uit en je zult ontdekken hoe makkelijk, leuk en veilig het is.
Lees meer
3 trends die dit voorjaar te zien zijn!
Door Steegenga Mode - 01 februari 2021 -
In deze blog lees je over 3 trends die dit voorjaar weer volop te zien zijn. Wil je er dit seizoen trendy bijlopen? Lees dan de blog en laat je inspireren! Er worden verschillende tips gegeven over o.a. hoe je deze items kunt stijlen!
Lees meer
Wintersale bij Steegenga Mode!
Door Steegenga Mode - 18 januari 2021 -
Het nieuwe jaar is weer begonnen, dus dat betekent wintersale bij Steegenga Mode! Sla je slag en bestel nu de mooiste truien, broeken, jassen en meer met 50% korting!
Lees meer
5 tips om je jeans mooi te houden
Door Steegenga Mode - 05 november 2020 -
Je hebt vast wel een jeans waar je absoluut niet zonder kan. Nu wil je natuurlijk jouw favoriete jeans ook zo lang mogelijk mooi houden. Om dit voor elkaar te krijgen heeft Steegenga Mode een paar handige tips voor jou! Lees verder...
Lees meer
De 5 winterjas trends van 2020/2021 voor dames
Door Steegenga Mode - 15 oktober 2020 -
Wil jij er deze winter trendy bij lopen? Dat kan! In deze blog lees je over de 5 winterjas trends van het modeseizoen 2020/2021. Verder worden er tips gegeven over hoe je jouw nieuwe winterjas leuk kan stijlen. Kortom dit wil je lezen!
Lees meer
De 5 winterjas trends van 2020/2021 voor heren
Door Steegenga Mode - 15 oktober 2020 -
In deze blog lees je over de winterjas trends van het modeseizoen 2020/2021. Er worden tips gegeven over hoe je jouw winterjas het beste kan stijlen, en waarvoor de jas het meest geschikt is. Wacht niet langer en lees verder!
Lees meer
5 lichaamsvormen met bijpassende fashiontips
Door Steegenga Mode - 13 maart 2020 -
Appel, peer, omgekeerde driehoek, recht of zandloper, iedereen heeft een ander postuur. Weet je niet welk figuur je hebt of hoe je je het best kunt kleden? Dan raden wij je zeker aan om deze blog te lezen! Wij zullen per lichaamsvorm de do’s en dont’s vertellen zodat je je lichaam altijd optimaal kan laten zien.
Lees meer
Lang Leve de Mode bij Steegenga Mode
Door Steegenga Mode - 06 maart 2020 -
Wij hebben een passie voor mode en lifestyle! Met ons grote mode hart willen we jou altijd inspireren en op de hoogte brengen van de laatste trends. Zit je lekker in je outfit? Dan voel je je automatisch net iets beter, toch? Dat gevoel willen wij altijd aan onze klant geven. Daarnaast is het ook onze taak om jou zo lang mogelijk van jouw nieuwe kleding te laten genieten. Des te langer hou je het gevoel vast. Zo proberen ook wij op onze manier een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Kom langs in Balk en laat je inspireren.
Lees meer
Lang Leve de Mode!
Door Steegenga Mode - 19 februari 2020 -
Bij Steegenga Mode zijn wij ons bewust van het milieu. Zijn wij volledig duurzaam? Nee, dat niet. Maar wij doen wel ons best om stap voor stap onze branche te verbeteren. Benieuwd wat wij tot nu toe doen? Lees dan deze blog.
Lees meer