Blog

Studio Anneloes
Door Steegenga Mode - 30 april 2020 -
De naam Studio Anneloes heb je vast wel eens horen vallen of misschien hangen er al mooie items van in je garderobe. De kleding is trendy en is voorzien van een heel goede kwaliteit waardoor je er langer van kan genieten. De Italiaanse Travelstof die populair is bij veel vrouwen, wordt gebruikt bij het maken van de kleding van Studio Anneloes. Deze Travelstof valt erg mooi en zit ook nog eens heel erg comfortabel, dit zorgt ervoor dat je in Studio Anneloes trendy en comfortabel voor de dag kunt komen! Ook bij Steegenga Mode is de nieuwste collectie van Studio Anneloes verkrijgbaar. Hier alvast een paar items, die je ook al vanuit je huis kunt bestellen:
Lees meer
Hoe je te kleden wanneer je thuis zit
Door Steegenga Mode - 17 april 2020 -
Waarschijnlijk zitten veel van jullie nu thuis, aan het werken, aan het leren, noem maar op. Maar wat trekken we aan nu we het huis niet uitkomen. Nou één ding is zeker: het moet comfortabel zijn! Want wees eens eerlijk, hoeveel dagen heb jij al doorgebracht in jouw joggingbroek? Maar ook wanneer we thuis zitten mag je gerust iets moois aantrekken. Al is het alleen maar voor jezelf of de pakketbezorger. Je zult je er vast beter door voelen. Daarom hier een paar tips, hoe je te kleden wanneer je thuis zit.
Lees meer
Volg jij ons al op social media?
Door Steegenga Mode - 02 april 2020 -
Toe aan nieuwe kleding, maar weet je nog niet helemaal waar je naar op zoek bent? Of ben je gewoon gek op fashion, op zoek naar outfit inspiratie en naar de nieuwste modetrends? Neem dan eens een kijkje op de social media kanalen van Steegenga Mode. Lees hier waar je ons kunt vinden.
Lees meer
Op zoek naar de leukste thuis-blijf-tips?
Door Steegenga Mode - 19 maart 2020 -
Zit jij ook thuis door de huidige situatie? En zoek je een nieuwe manier om je tijd leuk in te vullen? Wij geven je tips hoe je deze komende weken door kan komen, zo hoef jij je niet te vervelen. Hieronder vind je de leukste thuis-blijf-tips:
Lees meer
5 lichaamsvormen met bijpassende fashiontips
Door Steegenga Mode - 13 maart 2020 -
Appel, peer, omgekeerde driehoek, recht of zandloper, iedereen heeft een ander postuur. Weet je niet welk figuur je hebt of hoe je je het best kunt kleden? Dan raden wij je zeker aan om deze blog te lezen! Wij zullen per lichaamsvorm de do’s en dont’s vertellen zodat je je lichaam altijd optimaal kan laten zien.
Lees meer
Lang Leve de Mode bij Steegenga Mode
Door Steegenga Mode - 06 maart 2020 -
Wij hebben een passie voor mode en lifestyle! Met ons grote mode hart willen we jou altijd inspireren en op de hoogte brengen van de laatste trends. Zit je lekker in je outfit? Dan voel je je automatisch net iets beter, toch? Dat gevoel willen wij altijd aan onze klant geven. Daarnaast is het ook onze taak om jou zo lang mogelijk van jouw nieuwe kleding te laten genieten. Des te langer hou je het gevoel vast. Zo proberen ook wij op onze manier een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Kom langs in Balk en laat je inspireren.
Lees meer
Lang Leve de Mode!
Door Steegenga Mode - 19 februari 2020 -
Bij Steegenga Mode zijn wij ons bewust van het milieu. Zijn wij volledig duurzaam? Nee, dat niet. Maar wij doen wel ons best om stap voor stap onze branche te verbeteren. Benieuwd wat wij tot nu toe doen? Lees dan deze blog.
Lees meer
Modefabriek Winter 2020
Door Steegenga Mode - 28 januari 2020 -
Lees meer