Blog

Volg jij ons al op social media?
Door Steegenga Mode - 02 april 2020 -
Toe aan nieuwe kleding, maar weet je nog niet helemaal waar je naar op zoek bent? Of ben je gewoon gek op fashion, op zoek naar outfit inspiratie en naar de nieuwste modetrends? Neem dan eens een kijkje op de social media kanalen van Steegenga Mode. Lees hier waar je ons kunt vinden.
Lees meer
Suit yourself - Pak uit met deze trend!
Door Steegenga Mode - 25 maart 2020 -
Vrouwen in pak! DE nieuwe trend voor vrouwen en je ziet het nu overal. Dit is niet alleen meer voor op kantoor, maar ook voor echte fashionista’s. Vorig jaar maakte het pak al voorzichtig haar entree, maar dit jaar kan je er echt niet meer omheen. Van een basic zwart pak tot een pak met een drukke print, alles is mogelijk. Maar hoe kun je zo’n pak nu het best combineren? Dat lees je hier!
Lees meer
Op zoek naar de leukste thuis-blijf-tips?
Door Steegenga Mode - 19 maart 2020 -
Zit jij ook thuis door de huidige situatie? En zoek je een nieuwe manier om je tijd leuk in te vullen? Wij geven je tips hoe je deze komende weken door kan komen, zo hoef jij je niet te vervelen. Hieronder vind je de leukste thuis-blijf-tips:
Lees meer
5 lichaamsvormen met bijpassende fashiontips
Door Steegenga Mode - 13 maart 2020 -
Appel, peer, omgekeerde driehoek, recht of zandloper, iedereen heeft een ander postuur. Weet je niet welk figuur je hebt of hoe je je het best kunt kleden? Dan raden wij je zeker aan om deze blog te lezen! Wij zullen per lichaamsvorm de do’s en dont’s vertellen zodat je je lichaam altijd optimaal kan laten zien.
Lees meer
Lang Leve de Mode bij Steegenga Mode
Door Steegenga Mode - 06 maart 2020 -
Wij hebben een passie voor mode en lifestyle! Met ons grote mode hart willen we jou altijd inspireren en op de hoogte brengen van de laatste trends. Zit je lekker in je outfit? Dan voel je je automatisch net iets beter, toch? Dat gevoel willen wij altijd aan onze klant geven. Daarnaast is het ook onze taak om jou zo lang mogelijk van jouw nieuwe kleding te laten genieten. Des te langer hou je het gevoel vast. Zo proberen ook wij op onze manier een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Kom langs in Balk en laat je inspireren.
Lees meer
Modetrends Lente/Zomer 2020
Door Steegenga Mode - 27 februari 2020 -
Wil jij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends? Dan kunnen wij jou helpen, want afgelopen maandag hebben wij een trendpresentatie gehad van onze inkoopsters. Wij zijn helemaal bijgepraat wat komende lente en zomer helemaal hot is en dit delen wij graag met jou! Welke trend past bij jouw stijl: Hard Candy, The Cool Club, Nomad of Abundance?
Lees meer
Lang Leve de Mode!
Door Steegenga Mode - 19 februari 2020 -
Bij Steegenga Mode zijn wij ons bewust van het milieu. Zijn wij volledig duurzaam? Nee, dat niet. Maar wij doen wel ons best om stap voor stap onze branche te verbeteren. Benieuwd wat wij tot nu toe doen? Lees dan deze blog.
Lees meer
UitPAKken met rood!
Door Steegenga Mode - 12 februari 2020 -
Weet jij nog niet wat je aan zal trekken op Valentijnsdag? Hoe zorg je er nu voor dat jouw lover zijn/haar ogen niet van je af kan houden? Wij zetten de 3 leukste Valentijn outfits voor je op een rijtje.
Lees meer
Orange is the new Black
Door Steegenga Mode - 05 februari 2020 -
In de ochtend is het weer eerder licht en in de avond later donker. We gaan weer de goede kant op. Bij Steegenga Mode kunnen we niet meer wachten tot het voorjaar is begonnen, daarom deze week de frisse voorjaarskleur oranje. Benieuwd hoe wij deze trendy kleur combineren? Lees het deze week in onze fashion blog!
Lees meer
Modefabriek Winter 2020
Door Steegenga Mode - 28 januari 2020 -
Lees meer
How to wear pink?
Door Tineke - 22 januari 2020 -
Maandag was het Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Daar doen wij bij Steegenga Mode natuurlijk niet aan mee. Wij verslaan Blue Monday met een week vol roze outfits! Deze week staat de kleur roze centraal in Steegenga Mode FashionTV.
Lees meer