Vaderdagcadeautips!

Door Steegenga Mode - 17 juni 2020 -
Zondag is het alweer Vaderdag en mogen we onze lieve papa weer eens goed verwennen! Toch blijkt dit elk jaar weer een hele opgave, want wat is nou een geschikt cadeau? Ook wij zitten elke Vaderdag weer met hetzelfde probleem. Daarom hebben we even een rondje door de winkel gedaan om te kijken wat voor mooie cadeaus er zijn te vinden voor onze lieve ‘Heit’. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Secrid pashouder

De meeste mannen houden er niet van om met een grote portemonnee in de broekzak te hebben. Vaak gaat een broekzak hiervan ook kapot. Ook houden ze van gemak en willen dus niet te lang hoeven zoeken naar de juiste pas. Daarom is de pashouder van Secrid het ideale cadeau voor jouw vader! Deze is compact dus makkelijk mee te nemen in de broekzak, maar ook nog eens heel handig. Door één kleine handeling komen alle pasjes onder elkaar tevoorschijn en vind je zo gemakkelijk de juiste pas, ideaal dus. 

Zonnebril van Parafina 

Nu de zomervakantie steeds dichterbij komt en er misschien wel een tripje naar de zon gepland staat is een zonnebril niet overbodig. Want ook al heb je er meerdere, ze lijken zich op één of andere manier altijd te verstoppen, die extra zonnebril is dus niet overbodig. Bij Steegenga Mode zijn mooie herenzonnebrillen verkrijgbaar van het merk Parafina. Een jong Spaans bedrijf dat ernaar streeft om ECO, licht en 100% hypoallergene, maar ook de perfecte accessoire voor de dagelijkse routine te bieden. Naast dit mooie streven geven ze ook nog eens 5% van de omzet aan het goede doel! Een mooie zonnebril met een mooie gedachte waar je jouw vader vast en zeker erg blij mee maakt.

 
Rugzak Scotland Blue

Een vrouwentas is zo gevonden, maar een tas voor de man blijkt altijd erg lastig. Scotland Blue heeft een prachtige tas in de collectie die perfect is voor mannen. Door de sportieve look past het bij alle kledingstijlen. De tas heeft een uniek design die je niet vaak voorbij ziet komen op straat. De tas is voorzien van een groot vak plus een laptopvak en is dus ook geschikt voor de zakelijke papa. Naast al deze voordelen komt deze mooie tas van Scotland Blue met een leuke prijs van maar €59,95!

 
Cadeaubon Steegenga Mode

Twijfel je toch of deze cadeaus geschikt zijn voor jouw vader en kies je liever een iets veiliger cadeau? Koop dan een Steegenga Mode Cadeaukaart, deze pakken wij dan leuk voor je in. Zo kan jouw papa zelf uitzoeken wat hij van dit leuke cadeau wil gaan kopen. Jullie kunnen de volgende keer er ook een leuk uitje van maken en samen komen winkelen.

 

 

 
Knutsel iets leuks!

Even krap bij kas? Knutsel iets leuks voor Vaderdag. Dit vinden ze vaak erg leuk, omdat ze zien hoeveel werk en creativiteit erin zit. Op YouTube staan erg veel leuke DIY-filmpjes, waar je kan zien hoe je iets kunt maken. Hier staat vast en zeker iets leuks tussen en wedden dat jouw vader ook hier heel blij mee zal zijn.

Zie je een leuke cadeautip staan en wil je dit hebben of heb je er een vraag over, neem gerust contact met ons op. Dit kan door ons een berichtje te sturen via onze Facebook en Instagram of door een mail te sturen naar webshop@steegengamode.nl.