Voorjaarsmode koop je bij Steegenga!

18 april 2019 -

Spring de nieuwste voorjaarsmode in!
Zo! De wintermode kan definitief de kast in wat ons betreft! Komend Paasweekend trappen we het Voorjaar écht af met maar liefs 20+ graden, wat heerlijk! Dat betekent de hoogste tijd om je garderobe eens een kritische blik te geven. Alles wat wollig en warm is kan gewoon, hupsakee, naar zolder en maak vooral ruimte in je kast voor, jurkjes, korte mouwen, blousjes, korte broeken, en al het andere wat je zo graag draagt tijdens zonnige dagen. Na het opruimen van je kast is het natuurlijk tijd om de ontbrekende stukken aan te vullen. En sowieso mag je jezelf na al dat harde werken wel belonen op een mooi nieuw kledingstuk :). Welke trend moet je in de gaten houden en welke kledingstukken kunnen dit seizoen niet in jouw kast ontbreken? Wij helpen je in deze blog alvast een beetje op weg!


Must Have Modetrend: ''HAY FEVER''

Velen van jullie zullen ''Hooikoorts'' herkennen als de vervelende kriebel in je neus, traanoogjes en niezen tot je een ons weegt. Maar van de modetrend  ''Hay Fever'' ga jij wel heel erg blij worden! De trend is geïnspireerd op het mooiste seizoen van het jaar: Het Voorjaar. En juist daarom is deze trend wat je wilt. Alle mooie kleuren en elementen van de Lente vind je terug in de mode-items, en daar worden wij heel erg blij van. 

Jukjes & ''Les Millesfleurs''
In de collecties zie je enorm veel jurkjes in luchtige stoffen en met de mooiste bloemenprints. Geen grote bloemen dit seizoen op je jurk of blouse maar de kleine kleurrijke bloemenprints (''Les Millesfleurs'') zijn helemaal hot! Leuke bijkomstigheid: Deze print past iedereen! Natuurlijk wel in de juiste kleurstelling, maar hier helpen onze medewerkers je natuurlijk graag bij.


Dit voorjaar zit de mode vol met bloemenprints! Mooie moderne kleuren met een vleugje ''Seventies''

 
 

Kom gezellig naar Steegenga Mode

Wil jij meer weten over de trend ''Hay Fever'' of over welke modetrends er dit seizoen nog meer zijn? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hier vind je alle modetrends van dit seizoen terug in onze prachtige winkel!  Bij Steegenga Mode vind je maar liefst meer dan 100 dames- en herenmodemerken onder één dak. Op de verschillende afdelingen kan iedereen zijn of haar favoriete merken en kledingcollecties vinden. Daarnaast staan onze professionele medewerkers voor jou klaar om jou te voorzien van een passend style advies. Stap gezellig binnen voor de mooiste mode en gezellige sfeer!