Naar boven

Benvenuto Herenkleding


Benvenuto

Het mannenmodemerk Benvenuto staat gelijk aan topkwaliteit kleding. Het Italiaanse merk bestaat al sinds 1934 en bevindt zich in het hoogsegment. Bij Benvenuto zijn ze gespecialiseerd in het produceren van mooie pakken voor mannen. Doordat er veel tijd gestoken wordt in het selecteren van stoffen en het ontwerpen van de beste pasvormen ben je bij Benvenuto altijd aan het goede adres voor een comfortabel pak. De colberts, blazers en broeken zijn stuk voor stuk van prachtige kwaliteit.  

SneakerSuits van Benvenuto

Innovatie is belanrijk bij Benvenuto. Zo kwam het merk dit jaar met de SneakerSuit. Een prachtig pak van jogstof. Met een SneakerSuit van Benvenuto kom je zakelijk voor de dag maar ervaar je het draagcomfort van joggingstof. Dit trendy pak is goed te combineren met een leuke witte sneaker en een trendy t-shirt. Maar ook voor de reguliere maatpakken kun je terecht bij Benvenuto.

Het merk is alleen verkrijgbaar in onze winkel in Balk. Op onze herenafdeling hebben wij een groot aanbod aan Benvenuto. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van een mooi item of pak van Benvenuto. Wilt u meer weten over dit merk? Neem dan gerust contact op met de winkel.