Naar boven

Damesmode Expresso Friesland

(39) (39 artikelen)
Expresso
Damesmode van Expresso!

Op zoek naar kwaliteits kleding die zowel casual als zakelijk gedragen kan worden? Dan is Expresso perfect voor jou! De verschillende items uit een collectie zijn makkelijk onderling te combineren, zodat je altijd de juiste outfit voor elke gelegenheid in huis hebt. 

Expresso Fashion

 
Damesmode Expresso Friesland

Ben jij helemaal weg van de prachtige kleding van Expresso? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk. Hier vind je één van de grootste Expresso collecties van Friesland. Laat je verrassen in onze winkel door de collecties van Expresso en de vele andere damesmerken.

Reserveer online alvast jouw favoriete Expresso items

Online kun je alvast onze winkelcollectie bekijken. Heb je mooie items gezien? Je kunt ze alvast eenvoudig reserveren!

✔ Selecteer een kledingstuk in de gewenste maat
✔ Wij leggen het voor je apart in de winkel
✔ Kom passen op een moment dat het jou uitkomt

Vrouwelijke pasvormen en goede kwaliteit

Expresso is een damesmerk voor vrouwen die midden in het leven staan. Als moeder, vriendin of collega, voor elke gelegenheid heeft Expresso prachtige items in haar collectie.
Met een mooie kledingset van Expresso ben je altijd verzekerd van een elegante én comfortabele look.

Kom gezellig naar Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Expresso vind je altijd bij ons in de winkel. Op onze damesafdeling op de bovenste verdieping hangen de mooiste items voor je klaar. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Expresso vind je bij ons méér dan 100 andere modemerken. Onze professionele medewerkers staan klaar om jou van persoonlijk en eerlijk advies te voorzien.