Naar boven

Expresso voor de (mode)bewuste vrouw

(137) (137 artikelen)
Expresso
Voel je goed in Expresso!

Op zoek naar kleding die zowel casual als zakelijk gedragen kan worden? Dan is Expresso perfect voor jou! De verschillende items uit een collectie zijn makkelijk onderling te combineren, zodat je altijd de juiste outfit voor elke gelegenheid in huis hebt. De kleding kenmerkt zich door mooie pasvormen en wordt gemaakt van duurzame stoffen van goede kwaliteit. Inspiratie voor de ontwerpen wordt uit Europese steden als Milaan en Antwerpen gehaald, met Expresso zit je helemaal goed!

Expresso Fashion

Laat zien wie je bent met Expresso! De collecties die meerdere malen per jaar verschijnen bestaan altijd uit mooie basics, die perfect combineren met de meer uitgesproken items uit de lijn. Op die manier kun je je vrouwelijkheid en karakter benadrukken op een manier die bij jou past.

Mode met een goed gevoel

Dames die graag duurzaam bezig zijn en er fanshionable uit willen zien zitten goed bij Expresso. Dit modemerk maakt namelijk altijd duurzame keuzen in zowel het productieproces als in de materiaalkeuzes. Met prachtige projecten dragen zij hun steentje bij aan een betere wereld. Voel je goed in en over je outfit in kleding van Expresso!

Expresso bij Steegenga Mode

Wij hebben altijd de nieuweste collecties van Expresso in huis. Kom je bij ons langs in de winkel? Dan helpen wij je graag bij het samenstellen van een mooie combinatie waarin jij je optimaal vrouw voelt! In onze webshop kun je ook fantastisch slagen. Zit je gezochte item er niet tussen? Geen probleem! Neem contact met ons op en we kijken voor je of deze in onze winkel hangt.