Naar boven

Frank Walder in Friesland

(0)
Damesmode van Frank Walder in Friesland

Op zoek naar het mooie kledingmerk Frank Walder? Kom dan naar Steegenga Mode in Balk voor de gehele collectie. Hét verkooppunt voor jouw favoriete Frank Walder items. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties van Friesland. Hier hebben wij prachtige items van het elegante merk Frank Walder altijd voor je klaar hangen. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan damesmode.

Stijlvol, stijlbewust en heerlijk ontspannen

Frank Walder is een Duits modemerk voor dames met een klassieke stijl. Frank Walder maakt tijdloze modecollecties voor elegante dames. De kleding van het merk is geschikt voor dames van maat 36 tot en met maat 52. Met Frank Walder zijn er onbegrensde combinatiemogelijkheden voor alle gelegenheden. Voor een huwelijksoutfit maar ook voor een casual setje kan je terecht bij dit topmerk! 


Frank Walder vind je bij Steegenga Mode 

De nieuwste collectie van Frank Walder hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Frank Walder vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Bekijk hier onze openingstijden.