Naar boven

Sandwich damesmode Friesland

(26) (26 artikelen)
Sandwich
Bij ons in de winkel in Balk vind je een uitgebreide collectie van Sandwich. Op onze damesafdeling op de eerste verdieping vind je een uitgebreide collectie Sandwich.

Sandwich damesmode

 

Sandwich damesmode Friesland

Op zoek naar dameskleding van Sandwich? Kom dan naar Steegenga Mode zijn. In onze ruime winkel in Balk vind je één van de grootste collecties Sandwich van Friesland. Naast Sandwich hebben wij nog veel meer mooie damesmerken. Kom langs en laat je verrassen door onze prachtige winkel van maar liefs 1200m2.

Reserveer kleding van Sandwich alvast online

Bekijk hier onze actuele voorraad van Sandwich in de winkel. Zit jouw favoriete item erbij? Reserveer het artikel dan alvast online. Zo weet je zeker dat jouw favoriete item klaar hangt bij een bezoek aan onze winkel.

✔ Selecteer een kledingstuk in de gewenste maat
✔ Wij leggen het voor je apart in de winkel
✔ Kom passen op een moment dat het jou uitkomt (binnen 4 dagen).

Vrouwelijk en stijlvolle kleding

Sandwich ontwerp dameskleding voor de echte vrouw. Ze staan voor pure kleding van de beste materialen met de allerbeste afwerking. In de collecties van Sandwich vind je altijd een compleet aanbod. Jurken, blazers, truien, broeken, tops, blouses. Het merk zorgt er altijd voor dat je een complete set kunt samenstellen. Natuurlijk altijd geïnspireerd op de laatste modetrends.

Sandwich vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van Sandwich hangt altijd ons in de winkel. Je vindt Sandwich op onze damesafdeling voorin de winkel. De prachtige collectie zie je meteen bij binnenkomst hangen. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast Sandwich vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan? Geniet dan van een heerlijk kopje thee of koffie met wat lekkers in ons Café in het midden van onze winkel.