Naar boven

Scotch & Soda

(40) (40 artikelen)
Scotch & Soda Scotch & Soda is een super hip merk voor mannen. Het merk onderscheidt zich door echt bijzonder fashion items in de collectie op te nemen. Hierdoor is het merk super geschikt voor de modebeuwste man die af en toe een beetje anders durft te zijn. Mooie prints, fijne stoffen, leuke teksten, je vindt het allemaal in de collectie van Scotch & Soda.

Scotch & Soda, super hip en uniek modern merk

Het merk Scotch & Soda is ontstaan in Amsterdam en laat zich inspireren door de wereld. In alle hoeken en straten overal op de wereld laat het merk zich inspiren om speciaal voor jou dat ene unieke kledingstuk te ontwerpen. Scotch & Soda heeft wereldwijd meer dan 150 modewinkels en inmiddels 8000 verkooppunten.


Het kenmerk van Scotch & Soda

De collecties en kleding van Scotch & Soda is heel herkenbaar. Door opvallende prints, teksten, kleuren en stoffen te gebruiken heeft het merk iets eigenzinnigs. Daarnaast staat Scotch & Soda bekend om de goede kwaliteit van de kleding. Daarnaast is het toegankelijk en betaalbaar.


Scotch & Soda collectie

De kleding van Scotch & Soda bestaat uit een mix van diverse internationale stijlen. De items van Scotch & Soda hebben een trendy uitstraling en een stedelijk karakter. De collectie bestaat daarnaast ook nog uit een kledinglijn voor dames: Maison Scotch en een meer casual kledinglijn voor heren- en dames: Amsterdams Blauw.


Koop Superdry bij Steegenga Mode!

De populairse items van Scotch & Soda zijn opgenomen in de collectie van Steegenga Mode. Jouw favoriete items van Scotch & Soda, Maison Scotch en Amsterdams Blauw zijn zowel in de webshop als in de winkel in Balk verkrijgbaar.