Naar boven

State of Art

(58) (58 artikelen)
State of Art State of Art is het modemerk voor de casual man met een stijlvolle en actieve levensstijl. Binnen de collecties van State of Art kun je altijd eindeloos combineren met pantalons, chino’s, polo’s en pullovers in diverse kleuren. Door de perfect afgestemde items en kleuren vind je altijd een outfit die bij jou past. Hieronder vind je de collectie van State of Art.

State of Art klassieke herenmode

State of Art is een herenmodemerk voor de klassieke en sportieve man. Elk jaar komt State of Art twee keer met een nieuwe modecollectie. Binnen deze collecties wordt gebruik gemaakt van verschillende kleurenthema’s. De inspiratie voor nieuwe collecties vinden ze bij State of Art altijd bij klassieke sportauto’s.

Actieve Levensstijl

State of Art is voor de casual man met een stijlvolle en actieve levensstijl. Binnen de collecties van State of Art kun je altijd eindeloos combineren. Door de perfect afgestemde items en kleuren vind je altijd een outfit die bij jou past.

Kleurrijke collecties

Elke collectie heeft een kleurenthema. Hierdoor vind je binnen de collecties van State of Art altijd pantalons, chino’s, polo’s en pullovers in diverse kleuren. Daarnaast maakt het merk altijd gebruik van de mooiste en zachtste stoffen waardoor State of Art een heel draagbaar en comfortabel merk is.

State of Art bij Steegenga Mode

Het merk vind je altijd bij Steegenga Mode op onze herenafdeling. Hier helpen onze medewerkers je altijd graag bij het vinden van de perfecte combinaties. Ook online kun je heel eenvoudig jouw favoriete items van State of Art bestellen. Wist je dat je heel eenvoudig je online bestelde artikelen in de winkel kunt afhalen en kunt passen? Past het niet dan sturen wij het voor jou retour! Handig en gratis!