Naar boven

Superdry sportieve fashion!

(87) (87 artikelen)
Superdry Superdry is een fris sportief merk voor zowel heren als dames. Het merk maakt gebruik van zachte stoffen, unieke details, authentieke vintage wassingen, handgetekende graphics en comfortabele pasvormen. De kleding van Superdry heeft een sportieve uitstraling maar kan ook goed casual gedragen worden.

Superdry een spannend, modern merk

Het label Superdry werd in 2004 een echte hit. Nadat de eigenaar een reis naar Japan maakte, is Superdry in Londen in het leven geroepen. De fabrikant, SuperGroup, heeft al sinds 1985 een rijke geschiedenis. Het inmiddels wereldwijde, spannende, moderne merk Superdry richt zich op producten van hoge kwaliteit. in de items van Superdry worden Japanse graphics en vintage americana gecombineerd met een Britse stijl.

Het kenmerk van Superdry

Superdry maakt gebruik van stoffen van hoge kwaliteit, unieke details, authentieke vintage wassingen, toonaangevende handgetekende graphics en aansluitende pasvormen met diverse stylings. De kleding van Superdry heeft een sportieve uitstraling maar kan ook goed casual gedragen worden. Het merk heeft een exclusieve aantrekkingskracht.

Superdry collectie

De kleding van Superdry bestaat uit een mix van diverse internationale stijlen. De items van Syperdry hebben een trendy uitstraling en een stedelijk karakter. De collectie bestaat onder andere uit sportieve hoodies, jassen, shirts, vesten en (trainings)broeken. Wat betreft de kleuren is er een ruime keuze.

Koop Superdry bij Steegenga Mode!

De populairse items van Superdry zijn opgenomen in de collectie van Steegenga Mode. Uw favoriete items zijn zowel in de webshop als in de winkel in Balk verkrijgbaar. Onze medewerkers laten je graag de nieuwste collectie zien. Shop je online en bestel je op werkdagen voor 21:00? Dan heb je jouw Superdry item de volgende dag al in huis!